Praktische informatie

De Poortwachter aan de Parnassusweg

De Poortwachter aan de Parnassusweg

Wanneer?
Het eerstvolgende nascholingsweekend gaat plaatsvinden op zaterdag 16 maart en zondag 17 maart 2024. We starten de dag om 8.30 uur en eindigen op zaterdag rond de klok van 20.00
uur. Op zondag starten we weer om 8.30 uur en sluiten we het weekend uiterlijk af rond 16.30 uur.

Locatie: Rechtbank Amsterdam
Onze nascholing vindt plaats in het gebouw van de Rechtbank te Amsterdam aan de Parnassusweg. Parkeren is geen enkel probleem. We parkeren dat weekend lekker overdekt in de parkeergarage van de Rechtbank. Dat kost je niks extra’s.

Programma
Het programma voor het nascholingsweekend vind je hier.

Relaxte sfeer
We vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt. Ook als je net instructeur bent, ben je van harte welkom. We leren met en van elkaar en tijdens dit weekend maken we tijd om eens bij te kletsen met andere instructeurs, ervaringen te delen en te leren van elkaar. Humor, respect en een veilige leeromgeving zijn onze kernwaarden.

Eten en Drinken
Uiteraard regelen wij een informele lunch op beide dagen en ook het diner op de eerste dag wordt door ons verzorgd. We sluiten de zondag af aan het eind van de middag, zodat je zondagavond nog even kunt ontspannen. Heb je speciale dieetwensen, geef deze dan even door bij aanmelding.

Overnachten
Wil je ergens overnachten of slaap je liever gewoon thuis? Dat is helemaal aan jou. Hierdoor houden wij de kosten binnen de perken. Uiteraard moet je op zondag wel weer op tijd aanwezig zijn.

Af te tekenen HOK competenties
In dit document kan je lezen welke HOK competenties na dit weekend worden afgetekend.

Kosten
De deelnamekosten zijn Euro 599,00 incl. BTW, incl. HOK-, NRR- en Stop de Bloeding-certificering, eten en drinken en parkeren in Amsterdam.

Je bent dan weer voor 2 jaar gecertificeerd voor HOK, BLS/PBLS en SDBRL en je betaalt dit bedrag dus maar eens per twee jaar.