Wie zijn wij?

Miriam Stalenberg

Miriam Stalenberg: rayonleider, contactpersoon en eindverantwoordelijk

Sinds 2016 eigenaar van de BHV Fabriek. Werkt als ZZP-er voor diverse opdrachtgevers en eigen klanten. Is Oranje Kruis gecertificeerd, en eveneens Rode Kruis, NIBHV, NRR en Stop de Bloeding instructeur. Geeft dagelijks EHBO-, BHV, Reanimatietrainingen en kinder EHBO. Is ook LOTUS en LOTUS instructeur, maar daarin niet meer actief. Heeft vanaf 2017 als Rayonleiding deelgenomen aan rayon De EHBO Academie. Dit Rayon is per 2022 opgeheven.

 

 

 

Joran Schuijn

Joran Schuijn: didacticus

Joran werkt sinds kort als onderwijskundig adjunct-directeur in het speciaal onderwijs, na jaren als theaterdocent op een middelbare school gewerkt te hebben. Hij is ook actief als theatermaker, regisseur, LOTUS slachtoffer, en (training)acteur. Als instructeur is hij actief op het gebied van LOTUS, EHBO, BHV, Stop de Bloeding en NRR. Joran was als een van de rayonleiders bij de EHBO Academie betrokken en is binnen Rayon To the Points onze didacticus.

 

 

 

Mike Lehnkering

Mike Lehnkering: medisch docent

Mike (LinkedIn) werkt als anesthesiemedewerker en praktijkopleider in het Rijnstate ziekenhuis en bij defensie. Mike is eigenaar van Life-Line-Trainingen waarmee hij verdrinkingen in zwembaden voorkomt met een speciaal ontwikkeld programma voor zwembadpersoneel. Mike is binnen dit competentierayon onze medisch docent. En zal zich als instructeur-trainer (P)BLSAED bezighouden met de bijscholing van de reanimatievaardigheden en zorgen dat jouw certificaat I-(P)BLSAED geldig blijft.